Activiteiten

MTC de Horizonrijders houden een aantal vaste clubevenementen in het jaar in ere. Hieronder vallen het kampeerweekend in juli en de Moezeltoer in september. Wij maken zelf de routes die variëren van 200 tot 350 kilometer per dag. Voorkeur gaat vooral uit naar de mooie bochtige wegen, zoals die vroeger in de gele Michelin kaarten werden aangegeven met de groene belijning. Belangrijk is te melden dat we opsplitsen in kleine groepjes om naast het rijplezier ook de veiligheid onder controle te houden. We zijn per slot van rekening in Nederland niet meer gewend om naast de toegestane hogere snelheid zoveel bochten achter elkaar te rijden. Dan is het prettig wanneer je in een groepje rijdt wat bij jou rijstijl past.

Naast de weekenden rijden we meestal 1 x per maand een toerrit. Soms rijden we ergens in het land bij een andere club en sommige organiseren we zelf. Meestal word er verzameld bij de McDonalds in Maarssen, wat een lekker centraal bereikbaar punt is voor onze leden. Naast de ritten organiseren we ook en 2 bowlingavonden, één in november en één in februari. En een bezoekje aan de Motorbeurs in Utrecht gaat meestal ook gezamenlijk. Afspraken maken we met elkaar via een Whatsapp groepje en ook via de mail blijven we op de hoogte van de komende activiteiten.

Benieuwd naar de activiteiten die we dit jaar organiseren. Kijk dan op onze jaarkalender 2021

Kortom, als je het wat lijkt om ook eens mee te rijden bij ons, meld je aan via het contactformulier. Voor de kosten hoef je het niet te laten, die staat al jaren vast op 2 tientjes per jaar.

Onze sponsor is Joost Motoren, de specialist in onderhoud en reparatie van alle BMW motoren.